Brännässlan

 

Brännässlan Ateljé

På Brännässlan som är en kombinerad ateljé, butik och verkstad möter du Caroline i ett smutsigt förkläde mitt i hennes skapande. Här kan du även gå en kurs och lära dig hur man drejar med mera, både som grupp eller själv, i en skön atmosfär med brasan sprakande i bakgrunden. Här ordnas också inspirationskvällar med dina, vänner och arbetskollegor, annorlunda teambuilding

Caroline Bohman Persson är en konstnär, designer och visionär, som älskar att skapa i olika material. Hårdast slår hennes hjärta för keramik. Design, form och funktion är ledorden för produktionen.

Sommaren 2017 valde Caroline att flytta verksamheten från Sundsvall till Glommen/Falkenberg där hon haft en säsongsöppen butik under några år. Butiken är en kombinerad ateljé med tillhörande visningsträdgård där kan du hitta keramik inspirerad av havet; stora musselskalsfat, oljelampor med fiskar, bläckfiskar och stora fiskar i terrakotta och mycket mer. Caroline är en driven drejare och skulptör men när tid finns gör hon även animerade filmer.

Läs mer om kurser här

Mer om Butiken i Glommen (Falkenbergs kommun)

 

Välkommen att komma och inspireras!

Caroline Bohman Persson

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.