Info

baksida4.jpg

Brännässlan Ateljé – är en kreativ oas – fokus på keramik. Jag har min butik och ateljé på Glommen, som ligger i Falkenbergs kommun.

Om migBarcelona
Jag är en konstnär, designer och visionär, som älskar att skapa i olika material. Hårdast slår mitt hjärta för keramik. Design, form och funktion är ledorden i min produktion. Jag är född i Örnsköldsvik men flyttade min verksamhet från Sundsvall i norr (2017)  till Glommen i Falkenbergs kommun där jag numera driver jag min verksamhet.

I Glommen finns en kombinerad ateljé med tillhörande visningsträdgård där kan du hitta keramik inspirerad av havet; stora musselfat, oljelampor med fiskar, stora fiskar i terrakotta etc. Förutom att jag är keramiker, skulptör, och drejare skissar formger och målar jag gärna… och när andan faller på händer det att jag även gör en animerad film då och då. Då arbetar jag med stop-motion teknik.

Kontakt: 
Caroline Bohman Persson
Olas väg 15
311 54 Glommen
Sweden
Telefon:
073-0592737

Email: info@brannasslan.se

Besöksadress för butiken på Glommen
Glumstensvägen 22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.