Nu tar jag ledigt – öppnar 27 November

Det har varit en hektiskt sommar och hösten likaså. Jag behöver ”semester” så min butik kommer tyvärr att fortsätta att vara stängd en stund till. Jag har en del beställningar kvar att göra, men jag behöver ladda mina batterier. Jag välkomnar er till min butik igen sista helgen i november.  (27 nov) Då kommer jag att ha öppet helger igen.

Alltså öppet helger lör-sön 11-15 från och med 27/11.

Stängt för produktion från jan-april. Återkommer med öppningsdatum.

Vi ses då!

/Caroline

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu tar jag ledigt – öppnar 27 November

  1. Christina Rydell Ahlström skriver:

    Hej,
    Jag skulle ju beställa ett blåmusselfat (vi talade ju om det i somras). Nu har jag bestämt mig för vilken mussla som ska vara ”kopia” för fatet. Har du öppet imorgon fm? Annars får du gärna slå mig en signal på 0768-661536 så jag kan lämna över prototypen.

    Hälsningar Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *